Vidunderlig velour

Vidunderlig velour

Vidunderlig velour - værd at vide om velour til møbler

Vidunderlig velour - værd at vide om velour til møbler

En af tidens helt store indretningstrends er tekstiltypen velour. Materialet oser af elegance, varme og hygge og er en sikker vinder, hvis du ønsker at sætte dit personlige præg på indretningen.

Her er tre ting, der er værd at vide, inden du vælger velour til dine møbler:

  • Velour fås i forskellige kvaliteter. Vælger du en velour med syntetiske fibre, er materialet både slidstærkt og let at holde rent.
  • Velour skifter farver anhængigt af, hvordan lyset falder. Dette er ikke en fejl, men en charme ved materialet.
  • Velour kan som udgangspunkt ikke vaskes. Vedligehold dine velourmøbler ved at støvsuge dem. Er der behov for pletrensning, så spørg altid hos leverandøren, hvad materialet kan tåle, inden du giver dig i kast med rensningen.

 

DSC00573

Genialt til boligtilbehør

Genialt til boligtilbehør

Har du ikke lyst (eller mod) til at få en hel sofa eller lænestol ombetrukket i velour, så vælg i stedet boligtilbehør i det elegante stof. Velour er meget velegnet til puder, puffer og gardiner. Selv på små overflader kan det dekandente materiale tilføre boligindretningen en stor wow-effekt.

Tre velour puffer

Fakta: Hvad er velour?

Fakta: Hvad er velour?

Velour kendes på sin fløjlsagtige overflade, der changerer afhængigt af, hvordan lyset falder. Velour har en vævet bund, hvorpå kort, opretstående luv sidder tæt sammen.

I gamle dage var velour fremstillet af silke, men i dag er der et væld af velourtekstiler på markedet, som er lavet af bomuld eller kunstfibre.

Velour sofa_ompolstring_møbelpolstring_aalborg