Ompolstring af Tremmesofa

Frisk pust til din Tremmesofa

Børge Mogensens Tremmesofa er blandt de mest kendte og eftertragtede, danske designersofaer. Det kan derfor godt betale sig at vedligeholde sådan et flot stykke håndværk. Hos Polsterafdelingen kan vi hjælpe dig med at ompolstre din Tremmesofa, så den får et helt nyt look og kommer til at passe perfekt ind i netop din bolig. Vi hjælper dig med at udvælge materialer til din Tremmesofa, og vi sørger for, at den kan holde mange år endnu.

Så hvis din Børge Mogensen Tremmesofa er begyndt at se lidt trist ud eller har revner og sprækker i polstringen, så tag ind forbi Polsterafdelingen, hvor vi tager et kig på den og sørger for, at den igen bliver flot og brugbar.

Godt håndværk fortjener en kærlig hånd

Hos Polsterafdelingen er vi klar over, at Børge Mogensens Tremmesofa er en af de mest anerkendte sofaer inden for dansk design. Derfor synes vi også, at den skal have en ordentlig behandling.

Vores professionelle møbelpolstrere vil hjælpe dig med at finde lige de materialer, du ønsker til din Tremmesofa. Vi har et stort udvalg af både læder og stof at vælge imellem, så du også får mulighed for at sætte dit eget præg på Tremmesofaen.

Ompolstring af designersofa

Hos Polsterafdelingen har vi mange års erfaring med at ompolstre og ombetrække designersofaer. Så ligger du inden med en designersofa, som enten er slidt eller mangler nyt liv, så kan vi hjælpe dig med at give din sofa et nyt look.

Mangler du inspiration eller hjælp til, hvordan du gerne vil have din designersofa til at se ud? Hos Polsterafdelingen hjælper vi dig med at finde de helt rigtige materialer til din sofa, så du kan få den sofa, du altid har drømt om. Du skal også være velkommen til at komme forbi vores showroom og lade dig inspirere. Her kan du tage en snak med os om dine ønsker og behov. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud til ompolstring af dit møbel.