Politik om håndtering af persondata og cookies

Denne version af Polsterafdelingens politik om håndtering af persondata og cookies er opdateret den 16. maj 2018

Introduktion
Polsterafdelingen er ejet af Bent Hansen A/S, som er ansvarlig for hjemmesiden polsterafdelingen.dk. Bent Hansen A/S finder det vigtigt at beskytte og respektere dit privatliv. Vores mål er at opbevare og behandle dine personlige oplysninger sikkert og i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningens generelle krav (GDPR).

Hvad er personlige data?
Personlige data defineres som information, der kan bruges til at identificere en person direkte eller indirekte. Dette omfatter IP-adresse, cookies, placeringsdata, navn og mailadresse.

Hvilke data indsamler vi?
Bent Hansen A/S indsamler personoplysninger, når du besøger hjemmesiden, polsterafdelingen.dk. Vi indsamler automatisk data om din brug af hjemmesiden, f.eks. oplysninger om, hvordan du får adgang til vores hjemmeside, din IP-adresse, din netværksplacering, dine søgeord, den browser du bruger. Vi indsamler disse data for at optimere brugeroplevelsen og funktionaliteten på hjemmesiden.

Hvis du som detailkunde eller kontraktkunde køber produkter fra Bent Hansen eller kontakter os via mail, indsamler vi de data, du selv giver, f.eks. navn, adresse, firma, postadresse, telefonnummer, betalingsmetode, info om de produkter, du har købt og måske returneret, plus forsendelsesoplysninger.

Hvad gør vi med de indsamlede data?
Vi samler og bruger dine personlige data af flere grunde. Hvis du er en detail- eller kontraktkunde, er der nogle oplysninger om dig, vi skal bruge for at kunne levere vores service til dig. Dette gælder f.eks. dit navn, adresse eller mail. For at følge den nuværende skatte- og bogføringslovgivningen registrerer vi og gemmer relevante personoplysninger. Vi indsamler også data for at forbedre vores tjenester, kommunikation og markedsføring, så vi kan tilbyde dig de bedste og mest relevante informationer og tjenester.

Sletning og deling af personoplysninger
Vi opbevarer kun dine personlige data, indtil de ikke længere er relevante i forhold til det oprindelige formål, hvorfor de blev indsamlet, behandlet og gemt.

Vi hverken sælger, offentliggør eller på anden måde videresender dine personlige data til andre, medmindre:

- Det er nødvendigt for at kunne levere vores ydelser til dig.
- Det er nødvendigt for at overholde lovgivningen.
- Du har givet os dit samtykke til at gøre det.
- Det er en del af et samarbejde med databehandlere, både inden for og uden for EU/EØS.

Dine rettigheder
Du har ret til at få adgang til dine data. Det betyder, at du har ret til at vide, hvor, hvorfor og hvordan dine data behandles. Dette inkluderer retten til at anmode om en kopi af dine data. Derudover har du ret til at rette i dine data og ret til at blive glemt, hvilket betyder at dine data kan slettes, hvis det ikke strider mod en anden dansk lov.

Hvis du ønsker en kopi af dine personlige data, skal du sende en skriftlig anmodning til hvid@benthansen.net. Du vil i den forbindelse blive bedt om at dokumentere, at du er den person, du hævder at være.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over, hvordan vi håndterer dine personlige data.

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. Sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
Mail dt@datatilsynet.dk

Links til andre hjemmesider
Vores hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider. Når du forlader vores hjemmeside via disse links, skal du være opmærksom på, at vi ikke har nogen kontrol over disse andre hjemmesider. Vi kan derfor ikke være ansvarlige for beskyttelse af de oplysninger, du giver, når du besøger andre websteder. Vær opmærksom på, at denne fortrolighedserklæring ikke gælder for andre websteder end polsterafdelingen.dk. Vi anbefaler, at du altid udviser forsigtighed og læser politikken om håndtering af personlige oplysninger og cookies, der gælder for de websites, du besøger.

Beskyttelse af personlige oplysninger
Bent Hansen A/S sælger ikke, deler ikke og overfører ikke dine personlige oplysninger til andre end vores samarbejdspartnere. Deling og overførsel af dine personlige oplysninger skal kun med det ene formål at drive Bent Hansens A/S forretning, og kun i det omfang det er nødvendigt.

Cookies
Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Cookies er små datafiler placeret på din computers harddisk. Datafilerne indhenter oplysninger om, hvilke dele af vores hjemmeside du har besøgt. Vi bruger cookies til at indsamle statistiske data for at forbedre din brugeroplevelse af vores hjemmeside. Cookies er pålidelige filer, og de kan ikke udføre programkode, overføre virus eller indsamle oplysninger om, hvad du ellers bruger din computer til.

Du er fri til at afvise brugen af ​​cookies. De fleste webbrowsere tillader sletning eller blokering af cookies og beder om dit samtykke, før cookies gemmes.

Hvordan bruger vi cookies?
Når du besøger polsterafdelingen.dk samler vi information om dine aktiviteter på vores hjemmeside. Vi indsamler disse data for at forbedre vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige brugeroplevelse.

Deaktivering af cookies
Du kan forhindre placering af cookies ved at justere indstillingerne i din browser (se din browser "Hjælp" til hvordan du gør dette).

Tredjeparts-cookies
Dette websted bruger Google Analytics til at indsamle webstatistikker. Vi bruger statistikkerne til at hjælpe os med at forstå, hvordan du bruger hjemmesiden og finde måder, hvorpå vi kan forbedre din brugeroplevelse og producere engagerende indhold. Disse cookies kan fx spore, hvor lang tid du bruger på webstedet, og hvilke sider du besøger.

Få flere oplysninger om Google Analytics-cookies på den officielle Google Analytics-side.

Fra tid til anden tester vi nye funktioner og ændrer den måde, som webstedet fungerer. Under testperioden sikrer disse cookies, at du får en ensartet oplevelse på webstedet, samtidig med at vi undersøger, hvilke optimeringer vores brugere sætter mest pris på.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende Bent Hansens politik for beskyttelse af personlige oplysninger og cookies, bedes du kontakte os på hvid@benthansen.net.