Ompolstring af 7'er stole

Giv din 7’er nyt liv

Trænger dine 7’er stole til nyt liv, så kan du tage den forbi Polsterafdelingen, hvor vi vil sørge for, at dine 7’er stole bliver så gode som nye. Med en ompolstring af dine 7’er stole, får du mulighed for at gøre dem helt unikke og personlige. Med mange års erfaring inden for ompolstring af designermøbler, har vi også meget erfaring med netop ompolstring af 7’er stolen, så dine stole er i meget trygge hænder hos os.

Vil du gerne høre mere om, hvilke muligheder der er for at få en ompolstring af dine 7’er stole, så må du endelig kontakte os for at få et uforpligtende tilbud, eller du kan tage et kig på siden her. Vi ompolstrer alle slags stole, og i særdeleshed Arne Jacobsen stole, så tøv endelig ikke med at give os et kald.

Mange års erfaring inden for møbelpolstring

Hos Polsterafdelingen har vi 70 års erfaring med at ompolstre designermøbler, og 7’eren er vi meget bekendte med. Hos os er din 7’er stol i trygge hænder, og den får den allerbedste behandling og møbelpolstring, som den overhovedet kan få. Vores professionelle team af møbelpolstrere vil sørge for, at din 7’er stol bliver så god som ny og være med til, at du igen kan få glæde af den.

Hos os er det vigtigt, at du er tilfreds med dit møbel og især din 7’er stol. 7’er stolen er et fantastisk og æstetisk stykke håndværk, som er værd at vedligeholde, da det er en stol, der kan holde hele livet. Vi ønsker at være med til at give din 7’er et nyt liv, og det kan ske ved hjælp af en ompolstring af høj kvalitet.

Ompolstring af designerstole

Er dine designerstole ved at falde hen, og er de begyndt at se slidte ud? Med en ompolstring fra Polsterafdelingen kan vi hjælpe dig med at få dine designerstole til at se helt nye ud. Det kan også være, at du er blevet træt at den polstring, der er på dine stole, og derfor gerne vil have noget andet på. Måske ønsker du at personalisere dine stole, så de er helt unikke og falder helt i den smag, som du ønsker.

Hos Polsterafdelingen hjælper vi dig med at ompolstre og ombetrække dine designerstole efter dine ønsker. Vi hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige materialer, som passer til dine behov. Vi har mange års erfaring med ompolstring af designerstole, men påtager os gerne opgaver med alle slags stole. Se gerne ompolstring af arvestykker, hvis du vil vide mere.