Ompolstring af Svanen

Fra en grim ælling til en smuk svane

Er din Svanen stol begyndt at se lidt trist ud, og trænger den til en make-over? Med en ompolstring af din Svanen stol kan Polsterafdelingen hjælpe dig med at få din stol til at se ud som ny. Hos os kan du få ompolstret din Svanen stol, så den får lige det look, som du ønsker. Vi har mange års erfaring med at forvandle den mest slidte Svanen stol fra en grim ælling til en smuk svane.

Så hvis din Svanen stol trænger til en ompolstring og et nyt pust af liv, kan du kontakte Polsterafdelingen for et uforpligtende tilbud. Vi hjælper dig med at gøre din Svanen stol til din helt egen personlige stol.

Professionelt håndværk og solide materialer

Hos Polsterafdelingen hjælper vi dig med at gøre din Svanen stol som ny igen. Svanen stolen er et smukt stykke design, som fortjener at blive vedligeholdt. Det hjælper vi dig med. Med en ompolstring af din Svanen stol, ompolstrer vi ikke bare din stol. Vi guider dig også til, hvordan du bedst passer på den fremover.

Ved os får du råd og vejledning af vores professionelle møbelpolstrere, der kan hjælpe dig med at finde lige de materialer, som du ønsker på din Svanen stol. Med 70 års erfaring inden for møbelpolstring kan du trygt efterlade din Svanen stol hos os. Vi kan tilbyde et stort udvalg af materialer, som vi guider dig igennem, så du træffer det rette valg, hvad angår pris og kvalitet.

Ompolstring af andre møbler

Hos Polsterafdelingen tager vi os af alle slags stole, og vi sørger ligeledes for, at de igen er brugbare, og at de ser godt ud. Vi har mange års erfaring med ompolstring af møbler og især designermøbler af blandt andet Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Poul Volther og de andre store danske møbelarkitekter.

Har du et møbel, som trænger til en ompolstring, og er du i tvivl om, hvorvidt vi kan klare opgaven, så giv os endelig et kald og fortæl os om dit møbel. Hos Polsterafdelingen kan vi klare stort set alle ompolstrings- og ombetrækningsopgaver. Du skal også være velkommen til at komme forbi vores showroom for både at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og se nogle af de materialer, som vi kan tilbyde dine møbler. På listen her kan du se nogle af de mest hyppige møbler vi ompolstrer, men tøv ikke med at kontakte os, hvis ikke dit møbel er på listen.