Ompolstring af Ægget

Brugt æg, ny skal

Ægget er en af de mest populære stole fra Arne Jacobsens hånd, og derfor er det også vigtigt at vedligeholde denne stol. Hos Polsterafdelingen har vi mange års erfaring med at ompolstre alle slags stole – men især Ægget. Det kræver omhu og præcision at ompolstre Ægget, og derfor lover vi at sørge for at ompolstre din Ægget stol, så du igen bliver glad for den.

Da Ægget er så populær en stol, kan det også være, at du vil have, at den skal se unik og personlig ud. Det kan være, at du har en bestemt stil i dit hjem, som du vil have, at din Ægget stol skal passe ind i. Alt dette kan vi hjælpe dig med hos Polsterafdelingen. Du kan, i samarbejde med os, få ompolstret Ægget, så den passer til dine præferencer og dit hjem.

Oprethold stolens værdi med en møbelpolstring

Hos Polsterafdelingen forstår vi os på håndtering af designermøbler og især Ægget stolen. Derfor ved vi også godt, hvor vigtigt det er at opretholde stolens værdi og udseende. Når man køber et designermøbel, er det en livslang investering, og derfor er det også vigtigt at holde den investering ved lige. Med en møbelpolstring fra Polsterafdelingen kan du få din stol til at blive så god som ny.

Vi kan hjælpe dig med at gøre din Ægget stol helt speciel og ligeledes sørge for, at du bliver ligeså glad for den, som da du købte den.

Har du et andet møbel der trænger til en ompolstring? Hos Polsterafdelingen ompolstrer vi meget andet end Ægget stolen og generelt meget andet end designer stole. Klik her, hvis du vil vide mere om, hvad vi ellers kan gøre for dig.

Råd og vejledning ved møbelpolstring

Står du og skal have ompolstret et eller flere møbler, så kontakt os hos Polsterafdelingen. Hos os vil vi hjælpe dig hele vejen gennem processen og give dig råd og vejledning til, hvilke materialer der benyttes og meget mere. Vi vil gerne sørge for, at du igen bliver glad og tilfreds med dine møbler.

Kontakt Polsterafdelingen og få et uforpligtende tilbud på en ompolstring af dine møbler. Vil du hellere mødes og få en snak med os? Det er intet problem, for du er altid velkommen til at komme forbi vores showroom, så du også kan se, hvad vi laver og se nogle af de materialer, som vi tilbyder til møbelpolstring.