Ompolstring af arvestykker

Ompolstring af arvestykker og andre møbler

Hos Polsterafdelingen ompolstrer vi alle slags stole. Det er alt lige fra gamle arvestykker til nye designermøbler. Så hvis du ligger inde med et par ældre stole, som du gerne vil have ompolstret, så kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for at give dine stole nyt liv. Med mange års erfaring ved vi, hvordan forskellige stole skal håndteres, og vi ved, hvordan vi får dem ompolstret, så du igen kan komme til at nyde godt af dem.

Hvis du ligger inde med nogle møbler af høj affektionsværdi eller nogle stole, som du mener trænger til en kærlig hånd og et nyt look, så tag dem et smut forbi Polsterafdelingen. Hos os hjælper vi dig med at give dine gamle møbler og arvestykker nyt liv, så du igen kan blive glad for dem.

En ompolstring der beholder historien

Hos Polsterafdelingen vil vi gøre alt for, at dine møbler kommer til at se ud, som de gjorde engang. Vi forstår godt, at nogle møbler kan indeholde bestemte minder og historier. Dem vil vi gerne være med til at bevare, så du stadig beholder minderne, men med et flot nyt finish på dine møbler. Vi hjælper dig med at finde de materialer, der minder mest om det originale materiale, som der var på møblet, så møblerne stadig er genkendelige for dig.

Vi ompolstrer alle slags møbler med alle slags historier; lige meget om møblerne er nye eller gamle, om vi har hørt om dem eller ej. Med vores professionelle møbelpolstrere og vores mange års erfaring, kan vi nemt hjælpe dig og ethvert møbel, du nu skulle have med.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skulle der være noget, som du er i tvivl om, eller er du ikke sikker på, at vi kan ompolstre dit møbel, så kontakt os hellere end gerne. Hos Polsterafdelingen modtager vi alle slags bestillinger, og vi tager gerne et kig på dit møbel og fortæller dig, hvad vi kan tilbyde. Hos os kan du altid ringe eller komme forbi vores showroom og få et uforpligtende tilbud på en ompolstring af dine arvestykker eller andre møbler.

Hos Polsterafdelingen tager vi os af møbler i alle former og figurer, og vi sørger ligeledes for, at de igen får et nyt look samt en glad og tilfreds ejermand. Kontakt os eller kom forbi vores showroom og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig og dit møbel.